Mathilda Asklöf

Plugg
Hej!
Idag pluggar jag tillsammans med Elvira. Jag åkte in tidigare till stan så vi skulle hinna gå igenom det vi ska göra idag på seminariumet. Även läsa igenom våra kursuppgifter som ska vara inlämnade idag. 

Jag är lite nervös för hur det ska gå med den, jag har lite svårt att skriva akademiskt. Men det kommer ju lösa sig. Nu ska vi bara få kompisrespons sen ska läraren läsa igenom det och vi får respons så vi får två gånger på oss att om arbete texten.
 
Nu ska vi snart börja gå mot galaxen det tar ca 6 min så det är lugnt vi börjar inte förens 13.15, eftersom vi alltid har en akademisk kvart. Det är ju skönt på sätt och vis när man åker buss, men idag när jag har bilen spelar det ingen roll egentligen. 
Igår bestälde jag hem en ny klänning. Jag hoppas verkligen att den passar! Jag har länge viljat ha en sådan. Det är en helt vanlig svart tajt klänning, så inget specielt egentligen. Så jag passade på att beställa hem den nu när vi ändå fick lite CSN och samtidigt passade jag på att testa studentrabbaterna man får från mecenat. Har ni inte använt er av dem tidigare rekomenderar jag et att föra. Jag fick både klänningen och ett par CK underkläder för endast 350kr det skulle egentligen gått på närmre 400kr. Vissa tänker 50kr hit eller dit, men sparar man 50kr här och 30kr där så har man snart kommit upp i stora summor.